• Pachet promovare anunt imobiliar 300 + 800 + 11 ziare

  Comanda publicarea anuntului tau si beneficiaza de rezultatele celei mai agresive campanii de promovare online si offline. Zeci de ziare de mica publicitate, sute de siteuri de anunturi si nu numai!

  Forma publicata a anuntului este cea Standard (1 publicare). Anuntul (formatul pentru ziare) va avea 12 cuvinte maxim 150 de caractere + telefon si pret, in total 14 cuvinte. In cazul in care anuntul va avea mai multe cuvinte, vom recalcula pretul acestuia.

  PACHETUL DE PROMOVARE A UNUI ANUNT CONTINE:
  11 ZIARE
  » Adevarul

  » Anuntul de la A la Z

  » Romania Libera

  » Jurnalul National

  » Bursa

  » Click

  » Capital

  » Ziarul Ring

  » Anuntul Telefonic

  » Evenimentul Zilei

  » Libertatea

  1. ONLINE
  a. Realizarea unei pagini web de prezentare in care vor fi prezentate toate imaginile (poze, schite, planuri, video prezentare) ce descriu oferta. Pagina web de prezentare va contine toate materialele grafice si/sau video puse la dispozitie de catre client.

  b. Anuntul tau insotit de adresa de prezentare web a ofertei si o poza va fi publicat in peste 300 de web siteuri specializate in anunturi online. Peste 50 dintre acestea sunt specializate in anunturi imobiliare.

  c. Vom trimite anuntul tau insotit de adresa de prezentare web a ofertei catre toate agentiile imobiliare (peste 800) din baza de date.

  2. OFFLINE
  Vom publica anuntul tau (o publicare) in 11 ziare de mica publicitate cu distributie nationala, de interes general. Vezi in partea dreapta lista cu ziarele unde anuntul va fi publicat.

  Cost campanie de promovare pentru anunt imobiliar : 389 RON
  Scapa de stresul de a trimite fiecarui client / agent imobiliar imagini, schite, planuri, video prezentari ce descriu oferta, trimite-l pe acesta sa le incarce de pe pagina de prezentare a ofertei.

  CUM LANSEZI COMANDA DE PUBLICARE?
  Completeaza formularul de comanda (publica anuntul tau imobiliar) si te vom contacta pe adresa de e-mail mentionata pt. detalii.

  Dupa confirmarea platii, operatorii vor trimite un e-mail pe adresa specificata in comanda de publicare, unde vor mentiona exact data de la care va incepe publicarea anuntului tau.
  Imediat dupa realizarea paginii web de prezentare vei primi un mesaj in care iti va fi trimisa adresa unde aceasta poate fi accesata.

  Pentru a evita erorile toate anunturile sunt publicate manual de operatorii nostri
  In momentul in care publicarea anuntului va incepe, in casuta postala a adresei tale de e-mail vor fi trimise mesaje de confirmare de catre anumite web siteuri de anunturi online. Acestea trebuie confirmate pt. ca anuntul sa fie afisat/publicat in respectivele siteuri. Publicarea unui anunt dureaza intre 3 si 8 zile.

  ATENTIE – NU toate web siteurile de anunturi online trimit pe mail aceasta solicitare de confirmare.

 • Online-ul bate printul!

  Pentru prima data, cititorii din mediul on-line si veniturile din publicitate înregistrate în Statele Unite au depasit piata ziarelor tiparite, informeaza Yahoo News.

  Conform Yahoo News cititorii din mediul online si veniturile din publicitate înregistrate in SUA au depsait piata ziarelor tiparite.

  46% dintre cititorii americani se informeaza de cel putin trei ori pe saptamana din mediul online, comparativ cu 40% care au precizat ca citesc stirile din ziare. Studiul este preluata, potrivit ultimului raport din proiectul Centrului Pew Research pentru Excelenta în Jurnalism.

  Migrarea catre mediul online se accelereaza, iar utilizarea computerului la o scara cat mai larga si raspândirea smartphoneurilor contribuie la acest lucru, ne declara Tom Rosenstiel, director al Proiectului pentru Excelenta în Jurnalism.

  Studii actuale demonstreaza ca presa scrisa a avut de suferit nu numai de la încetinirea cresterii economice atunci când agentiile de publicitate au rulat bugete mai reduse, dar si ca mai multe persoane opteaza pentru mediul online, atunci când este vorba de informare.

  Trusturile de presa care detin ziare precum Gannett, New York Times si McClatchy au raport un declin al vânzarilor din publicitate, în timp ce alte mijloace de informare în masa, precum televiziunea si/sau onlineul, se bucura de o crestere a vânzarilor în publicitate.

  Presa scrisa a simtit cel mai bine impactul acestei pierdei în ultimii 10 ani, când inclusiv numarul jurnalistilor a fost în scadere. Redactiile ziarelor functioneaza în prezent la 30% din capacitatea la care erau în anul 2000. În aceasta situatie, numai 23% dintre americanii chestionati au spus ca ar plati cinci dolari pe luna pentru o versiune on-line, în cazul în care ziarul lor local ar înceta sa mai existe.

 • Directoare web romanesti

  Servicii de inscriere in 500 directoare web romanesti
  Servicii de Optimizare SEOInscrierea in directoare web este primul pas care trebuie facut dupa realizarea unui site si optimizarea paginilor acestuia. Am ales cu atentie aproximativ 780 de adrese web, din domeniul romanesc a celor mai utilizate Directoare si Indexuri Web, care nu solicita banner exchange.

  Vezi lista cu adresele directoarelor web unde se va face inscrierea!

  Costul serviciului de inscriere in peste 500 directoare web este de 159 RON
  Inscrierea adresei web siteului este facuta manual. Perioada de inscriere este de 30 – 45 zile lucratoare. Nu este indicat ca inscrierea adresei unui web site sa fie facuta intr-un ritm alert. Inscrierile efectuate zilnic sunt de maxim 30.

  CE PRESUPUNE INSCRIEREA ADRESEI WEB SITEULUI ?
  Pentru a evita erorile, inscrierea efectiva a adresei web siteului in toate aceste directoare web romanesti este facuta manual. Intr-un procent de 40% web siteurile in care se face inscrierea, solicita confirmarea acesteia printr-un mail sau motiveaza refuzul inscrierii. O parte dintre ele solicita o noua confirmare online!

  DESCRIERE SI CUVINTE CHEIE !
  In momentul lansarii comenzii de inscriere, vom analiza desrierea propusa si setul de cuvinte cheie. Vom stabili forma finala a descrierii si va vom trimite pt. aprobare noua descriere, daca este cazul. Cuvintele cheie vor fi analizate in urma unui mic studiu al primei pagini din web siteul propus pentru inscriere.

  EFECTE SI FEEDBACKUL ASTEPTAT !
  Inscrierea efectiva a unei adrese dureaza aprozimativ 45 zile lucratoare. In toata aceasta perioada concomitent cu inscrierea sunt validate confirmarile solicitate de administratorii directoarelor web.

  Inscrierea adresei web siteului va fi facuta in aproximativ 30 de directoare web pe zi, pt. a evita perceperea acestuia ca si spam.

  PACHETUL DE PROMOVARE WEB CONTINE:
  – analizarea descrierii si a setului de cuvinte cheie
  – inscrierea efectiva a adresei web siteului in toate directoarele si indexurile web din lista atent selectata
  – raport detaliat (format *doc) lista tuturor web siteurilor unde a fost efectuata inscrierea si acces la toata corespondenta din contul de e-mail config. special pt. efectuarea acestei campanii de inscriere.
  – asistenta online (vom raspunde la toate intrebarile tale) dupa finalizarea inscrierii.

  In cazul in care adresa web siteului propus spre inregistrare a fost inscrisa in anumite directoare web vom inlocui adresele respective cu altele pt. a pastra inscrierea intr-un numar constant de directoare web, dupa caz.

 • Pagina web

  Pagina web de prezentare – GRATUIT
  Poti comanda o pagina web de prezentare si o vei optine GRATUIT. Toti clientii directi interesati de anuntul tau, vor accesa online pagina web de prezentare care va contine anuntul pe larg (fara limita de cuvinte), imagini care descriu oferta ta si/sau o prezentare video.

  Daca ai un anunt imobiliar scapa de stresul de a trimite fiecarui client, schite, planuri, poze ce descriu oferta. Toti clientii vor incarca imaginile, schitele, planurile ce descriu oferta, direct din pagina web de prezentare a anuntului.

  GRATIS ANUNTUL POATE AVEA PROPRIA PAGINA WEB DE PREZENTARE

  1. Daca este comandat pachetul FULL de promovare imobiliar beneficiezi de realizarea unei pagini web de prezentare a ofertei tale GRATUIT !

  2. Daca alegi oricare dintre variante de publicare/promovare si vei achita in avans doua publicari, beneficiezi GRATUIT de realizarea unei web pagini de prezentare a ofertei tale.

  DESCRIERE PAGINA WEB DE PREZENTARE

  Pagina web de prezentare (optimizata SEO) poate contine:

  » PREZENTARE VIDEO de maxim 100 Mb care va descriere oferta imobilului.
  Nu ai o prezentare video ? Apeleaza la serviciile de realizarea prezentarii video.

  » cele mai reprezentative 3 – 4 IMAGINI vor fi prezentate in topul paginii web ;

  » link catre ARHIVA DE IMAGINI, maxim 20 imagini, toate imaginile vor fi arhivate pt. a fi usor incarcate de utilizatori ;

  » LOCATIA EXACTA a imobilului notata pe harta google.com (maps.google.com) ;

  » DESCRIEREA TEXT a ofertei se va face in detaliu, fara o limita a descrierii ;

  » link catre ARHIVA SCHITE/PLANURI, maxim 10 fisiere, toate fisierele vor fi arhivate pt. a fi usor incarcate de utilizatori ;

  Pagina web de prezentare va fi activa 6 luni din momentul realizarii. Aceasta poate fi anulata mai devreme la cererea clientului.

 • Sfaturi importante pentru formularea unui anunt

  Publicarea unui anunt nu trebuie efectuata la intamplare. Publicarea unui anunt nu se face in mod abuziv. Publicarea unui anunt implica o etica de abordare a potentialilor utilizatori. Alfla mai multe depsre siteurile de anunturi online.

  PRIMA REGULA
  Nu trebuie sa utilizam programe automatizate de publicare anunturi. Cele mai importante web siteuri, sesizeaza modalitatea de publicarea a unui anunt si il vor sterge.
  Anunturile trebuie sa fie publicate de un operator uman si nu de software-uri automatizate !!!

  REGULA NUMARUL DOI
  Nu trebuie sa publicam un anunt de mai multe ori in acelasi site. Administratorii web siteurilor vor sterge toate anunturile care au acelasi titlu si/sau continut identic.
  Republicarea unui anunt implica:
  a. modificarea titlului si a descrierii
  b. utilizarea unei alte categorii / subcategorii fata de publicarea initiala
  c. stabilirea unui interval minim de timp fata de publicarea initiala

  REGULA NUMARUL TREI
  Anuntul trebuie sa fie insotit de o poza. O poza afisata in dreptul anuntului va creste interesul utilizatorilor asupra acestuia. Un anunt insotit de o poza va oferi un feedback cu peste 33% mai mult decat unul blank.

  IMPORTANT !
  TITLUL anuntului este cheia in obtinerea unui feedback ridicat. Titlul anuntului trebuie sa contina informatii la obiect despre serviciile / produsele prezentate. Oferta trebuie prezentata intr-un titlu de maxim 70 de caractere.

  DESCRIEREA anuntului. Pentru ca un anunt sa fie acceptat in toate siteurile de anunturi online, acesta nu trebuie sa aiba mai mult de 200 de caractere.

  POZA anuntului. Pentru a creste impactul prezentei unui anunt in siteurile de anunturi online, anuntul trebuie sa fie insotit de o poza, care sa descrie serviciile / produsele oferite (pe aceasta poate fi trecut numarul de telefon sau adresa web siteului). Foloseste acest avantaj, anuntul tau va fi mult mai relevant.

  LINK catre un web site. Daca nu ai un web site de prezentare a ofertei, comanda serviciile de publicare / promovare, astfel sa primesti realizarea unei pagini GRATUIT.

  NUMARUL DE TELEFON utilizat in anunt. Daca oferta / cererea este una temporara, este indicat sa nu utilizati un numar de telefon personal, deoarece acesta va fi vizibil mult timp dupa expirarea valabilitatii anuntului. Folositi o cartela reancarcabila si rediretati-o catre numarul utilizat.

  ADRESA DE E-MAIL utilizata la publicarea unui anunt. Este recomandat ca pentru publicarea unui anunt sa nu utilizam o adresa de e-mail personala. Aceasta va fi indexata in timp in diferite liste de SPAM si bombardata cu nenumarate oferte nedorite.
  Avand in vedere acest aspect, Agentia de Anunturi genereaza adrese de e-mail de lucru pentru anunturile publicate. Acestea sunt redirectate automat catre adresa de e-mail a clientului (risc zero de pierdere a corespondentei) si poate fi anulata dupa un timp la cererea clientului.

  PACHETUL DE PUBLICARE A UNUI ANUNT CONTINE:
  – corectarea minima a descrierii si a titlului anuntului,
  – realizarea de conturi individuale in siteurile care solicita aceasta etapa,
  – publicarea efectiva a anuntului in lista atent selectata de siteuri de anunturi,
  – publicarea unei imagini ce are legatura cu contextul anuntului,
  – configurarea unei adrese de mail personalizata, pt. a evita expunerea adresei personale si indexarea acesteia in listele de spam,
  – realizarea unei pagini web de prezentare a anuntului in cazul in care acesta nu promoveaza un web site,
  – asistenta online (vom raspunde la toate intrebarile dvs.) dupa finalizarea campaniei de publicare.

  GRATIS anuntul poate avea o PAGINA WEB DE PREZENTARE !
  Daca sunt achitate in avans doua publicari (publicarea anuntului se va face la un interval de timp propus de client), beneficiati GRATUIT de realizarea unei web pagini de prezentare a ofertei – vezi model si mai multe informatii. La cerere se poate comanda o adresa de e-mail de lucru, care va fi redirectata catre adresa initiala.

 • Pachet promovare anunt auto 300 siteuri + 11 ziare

  Comanda publicarea anuntului tau si beneficiaza de rezultatele celei mai agresive campanii de promovare online si offline. Zeci de ziare de mica publicitate, sute de siteuri de anunturi si nu numai!

  Forma publicata a anuntului este cea Standard (1 publicare). Anuntul (formatul pentru ziare) va avea 12 cuvinte maxim 150 de caractere + telefon si pret, in total 14 cuvinte. In cazul in care anuntul va avea mai multe cuvinte, vom recalcula pretul acestuia.

  PACHETUL DE PROMOVARE A UNUI ANUNT CONTINE:
  18 ZIARE
  » Adevarul de seara

  » Ziarul Ring

  » Anuntul de la A la Z

  » Romania Libera

  » Jurnalul National

  » Gandul

  » Bursa

  » Curierul National

  » Cronica Romana

  » Curentul

  » Click

  » Capital

  » National

  » CanCan

  » Adevarul

  » Anuntul Telefonic

  » Evenimentul Zilei

  » Libertatea

  1. ONLINE
  a. Realizarea unei pagini web de prezentare in care vor fi prezentate toate imaginile (poze, video prezentare) ce descriu oferta. Pagina web de prezentare va contine toate materialele grafice si/sau video puse la dispozitie de catre client.

  b. Anuntul tau insotit de adresa de prezentare web a ofertei si o poza va fi publicat in peste 300 de web siteuri specializate in anunturi online.

  2. OFFLINE
  Vom publica anuntul tau (o publicare) in 18 ziare de mica publicitate cu distributie nationala, de interes general. Vezi in partea dreapta lista cu ziarele unde anuntul va fi publicat.

  Cost campanie de promovare pentru anunt imobiliar : 339 RON
  Promovarea anuntului consta intr-o aparitie in 18 ziare si 1 publicare in toate web siteurile de anunturi online ce formeaza lista.

  CUM LANSEZI COMANDA DE PUBLICARE?
  Completeaza formularul de comanda (publica anuntul tau) si te vom contacta pe adresa de e-mail mentionata pt. detalii.

  Dupa confirmarea platii, operatorii vor trimite un e-mail pe adresa specificata in comanda de publicare, unde vor mentiona exact data de la care va incepe publicarea anuntului tau.
  Imediat dupa realizarea paginii web de prezentare vei primi un mesaj in care iti va fi trimisa adresa unde aceasta poate fi accesata.

  Pentru a evita erorile toate anunturile sunt publicate manual de operatorii nostri
  In momentul in care publicarea anuntului va incepe, in casuta postala a adresei tale de e-mail vor fi trimise mesaje de confirmare de catre anumite web siteuri de anunturi online. Acestea trebuie confirmate pt. ca anuntul sa fie afisat/publicat in respectivele siteuri. Publicarea unui anunt dureaza intre 3 si 8 zile.

  ATENTIE – NU toate web siteurile de anunturi online trimit pe mail aceasta solicitare de confirmare.