• Comanda publicarea anuntului tau in 300 de siteuri

  Publicarea unui anunt intr-un format comercial care sa prezinte o cerere sau o oferta, un serviciu sau un produs in mediul online, produce efecte vizibile.

  In afara de apropierea imediata de clientii interesati de produsele / serviciile in cauza (metoda traditionala de mica publicitate), prin procesul de publicare a unui anunt obtinem linkuri directe spre web siteul prezentat in contextul anuntului, deci putem creste PR web siteului promovat.

  1. Accesari targhetate – contact direct cu potentialii clientii ce acceseaza web siteurile (traficul fizic al web siteurilor de anunturi online), utilizatorii reali ai web siteurilor de anunturi,

  2. Vizibilitate online – indexarea informatiei anuntului de catre motoarele de cautare si afisarea acestora in prima pagina cu rezultate, dupa cuvintele cheie ce il definesc,

  3. Transfer PR – obtinem linkuri importante catre web siteul ce prezinta oferta/cererea pe larg.

  Marea majoritatea a web siteurilor specializate in anunturi online sunt optimizate SEO, astfel incat numai in cateva zile cele mai importante motoare de cautare vor raporta ca rezultat anuntul publicat.
  Vezi web siteurile ce definesc lista.

  Publica GRATUIT un anunt in ziarul Bursa sau Anuntul AZ

  Pentru a evita erorile toate anunturile sunt publicate manual de operatorii nostri.
  Anuntul va fi publicat in peste 300 de web siteuri de anunturi online si va fi accesat de toti utilizatorii interesati de serviciile / produsele promovate in acesta. Pe parcursul unei luni sunt raportate peste 2 milioane de accesari in toate siteurile de anuntrui online din Romania.
  Publicarea unui anunt online este similar cu reclama adsense sau plasarea unor bannere publicitare, costurile fiind cu mult mai mici comparativ cu formele de publicitate mai sus amintite. Vezi mai multe informatii.

  Costul publicarii unui anunt in peste 300 de siteuri de anunturi este de 99 RON
  Pentru a obtine un feedback cat mai ridicat, BONUS anuntul va fi publicat insotit de o poza !!!

  Serviciul consta in postarea unui anunt in peste 300 de siteuri dedicate anunturilor online. Web siteurile de anunturi online ce definesc lista a fost definita strict dupa doua criterii:
  1. numarul vizitatorilor (trafic real la vedere),
  2. optimizarea infomatiilor – optimizare SEO
  3. calitatea informatiilor prezentate in site (un punct de vedere important in configurarea listei).

  Anuntul insotit de o poza va fi prezent cel putin 21 zile pe fiecare dintre aceste web siteuri. In functie de politica fiecarui site, anunturile se vor pastra in bazele de date ale acestora pt. o perioada mai lunga de timp (pana la 90 zile) sau pentru totdeauna.

  In functie de targetul anuntului, lista web siteurilor va contine: peste 50 de web siteuri specializate in anunturi imobiliare ; peste 40 de web siteuri specializate in anunturi auto ; animale ; joburi ; alte categorii. Vezi web siteurile ce definesc lista.

 • Promovare pensiune turistica – Oferta speciala pensiuni turistice!

  Esti proprietarul unei unitati de cazare din Romania (hotel, pensiune turistica, vila sau apartament in regim hotelier)? Doresti ca oferta ta sa fie vizibila in rezultatele primelor pagini ale motoarelor de cautare?

  Am configurat un pachet de promovare special pt. serviciile turistice si agroturistice (hotel, promovare pensiune turistica) in functie de activitatea fiecarei unitati de cazare.

  Ce contine pachetul de promovare pensiune turistica:
  1. Publicarea unui anunt in 300 de siteuri in fiecare saptamana timp de 12 luni calendaristice,
  2. Realizarea unui spot video de prezentare lunar timp de 12 luni si promovarea acestuia,
  3. Afisarea pe pagina de facebook a agentiei, a tuturor ofertelor promotionale oferite de locatia de cazare (hotel, promovare pensiune turistica).

  Alte servicii obtionale de promovare pensiune turistica:
  – optimizare SEO a paginii de prezentare,
  – inscierea in directoare web romanesti sau straine,
  – servicii de web hosting,
  – publicare de anunturi in presa scrisa.

  Cum obtii informatii suplimentare despre ofeta de promovare pensiune turistica?
  Contactati-ne folosind formularul online, pentru a primi informatii suplimentare despre oferta speciala de promovare pensiune turistica.

  Treceti in revista diferite metode de a obtine linkuri de calitate, cele mai eficiente si rapide solutii de link building (promovare hotel, promovare pensiune turistica).

  Contacteaza-ne acum pentru a obtine oferta speciala de promovare pensiune turistica!