• Pachetul FULL de optimizare SEO

  Pachetul FULL de optimizare SEO cuprinde urmatoarele etape de optimizare:

  – analizarea cheilor de cautare;

  – raport de pozitionare initial, analiza concurentei;

  – optimizarea onpage;

  – optimizarea offpage;

  – promovare prin advertoriale.

  Optimizarea onpage pentru motoarele de cautare implica atat o parte tehnica, precum verificarea codului, a prezentarii si a structurii web siteului pentru ca acesta sa corespunda cerintelor motoarelor de cautare si rezolvarea problemelor care ar putea impiedica programele de indexare ale motoarelor de cautare sa capteze in totalitate web siteul, cat si o parte creativa prin conceperea unui continut unic pentru web site, care sa fie usor indexabil de catre robotii motoarelor de cautare, dar si atragator si interesant pentru utilizatori.

  Pachetul FULL de optimizare SEO
  Optimizarea offpage include toate etapele pachetului START de optimizare SEO onpage.

  Actiuni si etape de optimizare offpage

  Analiza seo initiala

  Optimizarea onpage

  Optimizarea offpage

  – link building (obtinerea de link-uri relevante);

  – inscriere in directoare;

  – inscriere in retele sociale;

  – publicarea de articole;

  – publicare comunicate de presa;

  – publicare de anunturi text;

  – publicare de anunturi video;

  Masurarea si analizarea rezultatelor

  In campania de optimizare SEO offpage pot fi incluse servicii aditionale. Exemplu : servicii de publicare a unui advertorial !

  – se identifica siteurile relevante pentru domeniul de piata al clientului;

  – se solicita oferta de pret pentru publicarea advertorialului;

  – clientul plateste costurile publicarii advertorialului direct catre site-ul in cauza;

  – se percepe un tarif suplimentar pt. identificarea site-urilor relevante, obtinerea ofertelor, etc.
  Procesul de optimizare in cazul pachetului FULL, este complex si se realizeaza in etape astfel: analiza seo initiala, optimizarea onpage, optimizarea offpage, urmarirea si analizarea rezultatelor. Optimizarea este un proces de durata, iar rezultatele apar si se urmaresc in timp, pe o perioada de cateva luni.

 • Servicii de optimizare SEO

  Optimizarea SEO – Search Engine Optimization este suma procedeelor care se aplica pentru fiecare pagina dintr-un site, in asa fel incat continutul existent sa fie cat mai relevant pentru motoarele de cautare. Afisarea unui site in lista generata de motoarele de cautare pentru cautari specifice, depinde direct de aceste procedee.
  Operatiunea de optimizare a unei pagini web, necesita coordonare intre cuvintele existente pe site, cuvintele din descrierea site-ului, domeniul de activitate si vanzarea produselor sau/si serviciilor.

  Optimizarea onpage pentru motoarele de cautare implica atat o parte tehnica, precum verificarea codului, a prezentarii si a structurii web siteului, pentru ca acesta sa corespunda cerintelor motoarelor de cautare si rezolvarea problemelor care ar putea impiedica programele de indexare ale motoarelor de cautare, sa capteze in totalitate web siteul, cat si o parte creativa prin conceperea unui continut unic pentru web site, care sa fie usor indexabil de catre robotii motoarelor de cautare, dar si atragator si interesant pentru utilizatori.

  De ce optimizarea SEO?
  Statistic, 85% din potentialii clienti folosesc motoare de cautare pentru a se informa. Acest fapt ne obliga sa facem toate demersurile ca siteul sa fie optimizat SEO pentru cuvintele cheie urmarite.
  Procesul de optimizare SEO va facilita indexarea corecta in motoarele de cautare, atragand vizitatorilor „targhetatiā€.

  Diferenta dintre „inregistrare” si „optimizare” !
  Optimizarea SEO a unui site este o etapa preliminara campaniilor de promovare.
  Inregistrarea in motoarele de cautare este procedeul de inscriere manuala a unui site in baza de date a unui director web.
  Optimizarea Web este suma procedeelor care se aplica pentru o pagina web, in asa fel incat continutul siteului sa fie cat mai relevant pentru o indexare corecta in motoarele de cautare.

  Optimizare SEO
  Desi algoritmele fiecarui motor de cautare sunt diferite, toate cauta cam aceleasi lucruri.
  Procesul de optimizare SEO este un proces de durata medie, spre lunga. Un site nu se poate avea rezultate imediate in Google. Primele rezultate ale procesului de optimizare apar abia dupa cel putin 30-40 de zile.