Modalitati de plata

Modalitati de plata – cum platesc serviciile comandate
Prima data trebuie sa faceti comanda serviciilor pentru care optati folosind formularul de comanda.
Imediat dupa lansarea comenzi veti primi o copie a acestuia, in care aveti link direct catre factura proforma, care poate fi editata exact cu datele platitorului si informatii cu privira la toate variantele de plata aferente serviciului comandat.

PLATESTE LA BANCA SAU LA POSTA

In copia comenzi lansate de dvs. (o gasiti in casuta posta a mailului folosit in comanda) aveti un link direct catre factura proforma. Tipariti acesta factura pentru ca operatorul de la banca sa va accepte depunerea. Fara factura proforma tiparita nu puteti face depunerea. Dupa maxim 15 zile va vom trimtie pe mail factura fiscala in format digital.

PLATESTE CU SMS

Valoare SMS-ului este specificata in dreptul fiecarui serviciu sau direct in factura proforma pe care o primiti in casuta de e-mail folosita la publicarea anuntului. Pretul serviciului va fi taxat de furnizorul de servicii de telefonie de la care efectuati apelul si va fi adaugat in factura lunara.
Click aici pentru a afla mai multe detalii cu privire la acest serviciu.

Dupa trimiterea fiecarui mesaj asteapta pt. ca vei primi un SMS replay care va contine un cod unic de confirmare. Dupa fiecare SMS trimis asteapta confirmarea acestuia „codul unic”. Foloseste acest cod pentru a confirma efectuarea platii.
ATENTIE, acest tip de tranzactie are o limita de valoare acceptata pe luna de la acelasi numar de telefon. Furnizorii de servicii de telefonie mobila au limitat valoarea acestui tip de tranzactii in limita a 20 euro / luna de la acelasi numar de telefon.

PLATESTE ONLINE CU CARDUL

Achita serviciile de publicare/inscriere direct cu cadul online.
IN CURAND – plati online cu cardul (discount-uri si reduceri oferite pentru publicarea mai multor anunturi online.