Program afiliere

Program de Afiliere
Internetul nu mai reprezinta un hobby ci a devenit un instrument de lucru, tot mai mult folosit de cei pentru care timpul, eficienta si calitatea unor servicii conteaza. Daca administrezi un site care se adreseaza unui numar larg de vizitatori, iti ofera posibilitatea sa obtii un comision in urma comenzilor de publicare efectuate de vizitatorii siteului.

Cum functioneaza Programul de Afiliere?
Totul este foarte simplu. Postezi un banner cu link catre siteul nostru si toate comenzile lansate din acesta se vor indexa in contul tau. Pentru fiecare anunt comandat spre publicare primesti 1 EURO! Fiecare serviciu are comisionul lui de pana la 4 Euro / comanda.

Cine se poate inscrie in Programul de Afiliere?
Oricine detine un site cu un numar constant de vizitatori si poate emite facturi fiscale pt. a incasa sumele cumulate.

Care sunt pasii de urmat pentru a te inscrie in Programul de Afiliere?

1. Citeste regulamentul programului de afiliere.

2. Completeaza cererea de inscriere on-line. Specificati orice informatie menita sa ne ajute sa evaluam cerea, mai ales daca considerati ca puteti genera un volum mare de vanzari care v-ar califica pentru un alt nivel de colaborare.

3. Asteapta un raspuns. Vom analiza cererea (in mod uzual in termen de 5 zile lucratoare) iar daca sunteti acceptati, va vom trimite un e-mail cu detaliile contului creat, user name si parola precum si de unde puteti sa creati link-urile pentru a demara parteneriatul.

Contacteaza-ne referitor la Programul de Afiliere!
Foloseste formularul de contact pentru a ne adresa intrebari cu privire la Program ul de Afiliere. Vom raspunde in cel mai scurt timp intrebarilor tale.
Da play celor tari senzatii dedicate adultilor pe internet doar pe site-ul !
Program Afiliere pentru web siteuri de anunturi online
Web siteurile ce au o rubrica de anunturi online, sunt eligibile pentru a adera la acest program de afiliere. Daca web siteul are un numar constant de vizitatori si un design prietenos / placut, acesta va fi acceptat cu prioritate in programul de afiliere.

Optimizare dupa :
program de afiliere , afiliere , afiliat , program de afiliere, program afiliere , metoda de afiliere