Servicii de publicare anunturi cu poza in 300 siteuri

» Anunturi online text cu poza

» Lista web siteuri de anunturi online romanesti

» Ce presupune serviciul de publicare anunturi online

» Sfaturi importante pentru formularea unui anunt

» Avantajele serviciului de publicare anunturi online

» Vizibilitatea online a unui anunt

» Avantajele republicarii unui anunt online
300 siteuri anunturi online

Publicarea unui anunt in sute de web siteuri de anunturi online, intr-un format comercial care sa prezinte o cerere sau o oferta, un serviciu sau un produs prezentat in mediul online, urmareste mai multe avantaje.
In afara de abordarea imediata a clientilor interesati de produsele / serviciile in cauza, valorificand fizic traficul web siteurilor de anunturi online (utilizatorii care acceseaza aceste web siteuri), prin procesul de publicare a unui anunt obtinem linkuri directe spre web siteul prezentat in contextul anuntului, deci putem creste PR web siteului promovat.

Pentru publicarea unui anunt, in anumite siteuri este necesar in primul rand sa configuram un cont de acces (fara acest cont nu este permisa publicarea unui anunt sau a mai multor anunturi), in baza adresei de mail furnizata de client si a coordonatelor trimise de acesta in formularul de comanda. Dupa confirmarea contului de catre client, operatorii revin in fiecare dintre aceste siteuri si publica anuntul sau anunturile.

Pentru a evita erorile toate anunturile sunt publicate manual de operatorii nostri.

Publica GRATUIT un anunt in ziarul Bursa sau Anuntul AZ

Ce trebuie sa urmarim cand definim un anunt:

Descrierea, titlul anuntului & linkul care va insoti anuntul !
TITLUL anuntului este cheia in obtinerea unui feedback ridicat. Titlul anuntului trebuie sa contina informatii la obiect despre serviciile / produsele prezentate. Oferta trebuie prezentata intr-un titlu de maxim 70 de caractere.

DESCRIEREA anuntului. Pentru ca un anunt sa fie acceptat in toate siteurile de anunturi online, acesta nu trebuie sa aiba mai mult de 200 de caractere.

POZA anuntului. Pentru a creste impactul prezentei unui anunt in siteurile de anunturi online, anuntul trebuie sa fie insotit de o poza, care sa descrie serviciile / produsele oferite (pe aceasta poate fi trecut numarul de telefon sau adresa web siteului). Foloseste acest avantaj, anuntul tau va fi mult mai relevant.
Publicarea unui anunt cu poza nu implica costuri suplimentare !

LINK catre un web site. Daca nu ai un web site de prezentare a ofertei, comanda serviciile de publicare / promovare, astfel incat sa primesti realizarea unei pagini GRATUIT.

Vezi sfaturile oferite pentru formularea unui anunt cat mai corect !

PACHETUL DE PUBLICARE A UNUI ANUNT CONTINE:
– corectarea minima a descrierii si a titlului anuntului,
– realizarea de conturi individuale in siteurile care solicita aceasta etapa,
– publicarea efectiva a anuntului in lista atent selectata de siteuri de anunturi,
– publicarea unei imagini ce are legatura cu contextul anuntului,
– configurarea unei adrese de mail personalizata, pt. a evita expunerea adresei personale si indexarea acesteia in listele de spam,
– realizarea unei pagini web de prezentare a anuntului in cazul in care acesta nu promoveaza un web site,
– asistenta online (vom raspunde la toate intrebarile dvs.) dupa finalizarea campaniei de publicare.

GRATIS anuntul poate avea o PAGINA WEB DE PREZENTARE !
Daca sunt achitate in avans doua publicari (publicarea anuntului se va face la un interval de timp propus de client), beneficiati GRATUIT de realizarea unei web pagini de prezentare a ofertei – vezi model si mai multe informatii. La cerere se poate comanda o adresa de e-mail de lucru, care va fi redirectata catre adresa initiala.

Pagina Web de prezentare te scapa de stresul de a trimite fiecarui client / agent imobiliar imagini, schite, planuri, video prezentari ce descriu oferta! Toate aceste info. vor fi gazduite si prezentate in cadrul paginii web de prezentare a anuntului tau. Nu exista limita de spatiu ! Pagina ta web de prezentare va fi activa 6 luni !

CUM LANSEZI COMANDA DE PUBLICARE?
Completeaza formularul de comanda (publica anuntul). In casuta ta de e-mail vei primi o copie a comenzii de publicare ce contine toate instructiunile de plata si modalitatea de confirmare a acesteia.
Dupa confirmarea platii, operatorii nostri vor trimite un e-mail pe adresa specificata in comanda de publicare, unde vor mentiona exact data de la care va incepe publicarea anuntului tau.

In momentul in care publicarea anuntului va incepe, in casuta postala a adresei de e-mail a clientului, vor fi trimise mesaje de confirmare de catre anumite web siteuri de anunturi online. Acestea trebuie confirmate pt. ca anuntul sa fie afisat/publicat in respectivele siteuri. Publicarea unui anunt dureaza intre 3 si 8 zile.

ATENTIE – NU toate web siteurile de anunturi online trimit pe mail aceasta solicitare de confirmare.